Που θα βρω διαμονή στα Κύθηρα

Αγία Πελαγία Κυθήρων

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για διακοπές. Είναι όταν το σχολείο τελειώνει και όλη η οικογένεια μπορεί να ταξιδέψει μαζί. Ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός είναι τα Κύθηρα όχι μόνο για οικογένειες, αλλά για παρέες, ή ακόμη για όσους τους αρέσει να ταξιδεύουν μόνοι τους. Αν αναρωτιέστε πού να πάρετε την οικογένειά σας φέτος, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Αυτό το νησί δεν έχει πραγματικά εξερευνηθεί και επισκεφθεί σε σύγκριση με τα γνωστά κυκλαδίτικα νησιά. Αυτό είναι πραγματικά καλό, καθώς δεν θα χρειαστεί να ανταγωνιστείτε πολλούς τουρίστες. Μπορείτε εύκολα να βρείτε την διαμονή της αρεσκείας σας, και να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα με σχετική ησυχία, μακριά από εκνευριστικούς συνωστισμούς.

Τα ξενοδοχεία στα Κύθηρα βρίσκονται παραθαλάσσια και στην όμορφη ενδοχώρα, και έχουν διάφορες βαθμολογίες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, ή κάτι ποιο απλό και οικονομικό. Άνετες βίλες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, και λειτουργικά στούντιο, είναι επίσης διαθέσιμα για όσους έχουν διαφορετικές ανάγκες, ή θέλουν να μείνουν περισσότερο. Αυτά τα καταλύματα μπορούν να βρεθούν μέσω του τουριτικού οδηγού μας kithera.gr στην ενότητα διαμονή στα Κύθηρα. Είτε προέρχεστε από τη Βόρεια ή τη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αφρική ή την κοντινή Ευρώπη, μπορείτε σίγουρα να κλείσετε ένα ή δύο δωμάτια για άνετες καλοκαιρινές διακοπές.

διαμονή στα Κύθηρα
Το γραφικό χωριό Αβλέμονας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα δρομολόγια των Κυθήρων εάν σκοπεύετε να φτάσετε εκεί με λεωφορείο ή αυτοκίνητο. Άλλα μέσα μεταφοράς περιλαμβάνουν αεροπλάνο ή πορθμείο. Ωστόσο, πρέπει να σχεδιάστε το χρονοδιάγραμμα σας για να μην έχετε προβλήματα. Το να ταξιδέψετε με την οικογένεια στα Κύθηρα δεν είναι δύσκολο. Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Εσείς και η συντροφιά σας μπορείτε να περιηγηθείτε άνετα και εύκολα. Η πεζοπορία είναι μια άλλη δραστηριότητα που δεν πρέπει να χάσετε καθώς η θέα είναι εκπληκτική. Μπορείτε ακόμη και να περάσετε την διαμονή σας στο πευκόφυτο κάμπινγκ λίγες δεκάδες μέτρα από την θάλασσα.
Μην αφήσετε το καλοκαίρι να περάσει χωρίς να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προγραμματίστε άμεσα τις διακοπές σας στα Κύθηρα.

Compare listings

Compare