Προγραμματίστε διακοπές στα Κύθηρα

Mύλοι Μυλοποτάμου Κύθηρα

Επιλέξτε για τις επόμενες διακοπές στα Κύθηρα και αισθανθείτε τη διαφορά!

Τι θα περίμενε κανείς από έναν ιδανικό προορισμό διακοπών, όταν είναι μικρή η λίστα από τις μεγάλες προσδοκίες που έχει η οικογένειάς σας;

Παραλίες και διασκεδάσεις, νόστιμα φαγητά και ήρεμη διαμονή, γαλήνια ατμόσφαιρα, καταπράσινες κοιλάδες είναι ότι ονειρευόσαστε, ευχάριστες αναμνήσεις για να θυμόμαστε και να αναπολούμε, και ο κατάλογος θα συνεχίζει διαρκώς, ανάλογα με το προσωπικό γούστο και τις προτιμήσεις σας. Ξέρετε τι αναζητάτε, τι σας ικανοποιεί αλλά δεν είναι εύκολο για εσάς να βρείτε όλα όσα θέλετε σε έναν προορισμό, εκτός αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε προς το όμορφο, μικρό και γραφικό νησί Κύθηρα. Εξακολουθείτε να έχετε κάποια αμφιβολία; Ενημερωθείτε από τον ταξιδιωτικό οδηγό για τα Κύθηρα που διαθέτει πολλές ειδικευμένες ενότητες και να είστε βέβαιοι ότι θα μείνετε ενθουσιασμένοι αφού θα πάρετε μια τόσο πλήρη εικόνα για τον όμορφο προορισμό.

Το νησί βρίσκεται ανάμεσα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, τα Κύθηρα έχουν πλούσια κουλτούρα και οργανωμένο ενεργό πολιτισμό. Υπάρχει πλούσια χλωρίδα στο περιβάλλον που κάνει τον τόπο ανθηρό και με πλούσια βλάστηση. Μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ τυχερό αν στα σχέδια για τις διακοπές στα Κύθηρα είναι κατά τη διάρκεια της άνοιξης, επειδή είναι η ιδανική στιγμή για να τα επισκεφθείτε και να απολαύσετε μοναδική διασκέδαση και το υπέροχο φυσικό τοπίο.

Έχει πλούσια εντυπωσιακή ομορφιά και αξιολάτρευτες τοποθεσίες και αξιοθέατα που κάνουν αυτό το νησί να είναι πολύ μοναδικό και διαφορετικό από τα υπόλοιπα νησιά. Οι παραλίες εδώ, και τα αξιοθέατα στα Κύθηρα έχουν κερδίσει σίγουρα της καρδιές όσων τις έχουν επισκεφθεί, ακόμη και όλων όσων έχουν ακούσει για αυτές. Εδώ υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη για να επισκεφτείτε στις τις διακοπές σας, ίσως τα καλύτερα που είχατε δει ποτέ. Για όλους όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα, οι παραλίες είναι το σωστό σημείο για να απολαύσετε συναρπαστική διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η παραλία στο Καψάλι, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Χώρα ή Κύθηρα, είναι το καλύτερο μέρος για όλους τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, και είναι πλήρως ασφαλής. Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη παραλία που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια για τους επισκέπτες της, χωρίς συμβιβασμούς στην διασκέδαση και στην απόλαυση. Εκτός από την ιστιοπλοΐα, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν όλα τα είδη των θαλάσσιων σπορ στις παραλίες των Κυθήρων, όπως καταδύσεις σε μαγευτικές υποθαλάσσιες περιοχές, και φυσικά όλα τα θαλάσσια σπορ. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί για την ασφάλειά σας κατά την εξερεύνηση με συναρπαστικές δραστηριότητες, ειδικά όταν βρίσκεστε σε μια νέα τοποθεσία, γιατί η απροσεξία μας δεν θα πρέπει να γίνει ανησυχία ή πρόβλημα για τους άλλους.

Όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας στα Κύθηρα, θα πρέπει πρώτα να έχετε υπόψιν σας τις σημαντικές περιοχές που θα πρέπει να δείτε, να σχεδιάσετε ένα κατάλογο και να τον έχετε μαζί σας μέχρι το ταξίδι να έχει τελειώσει και θα είναι η ώρα για επιστροφή στο σπίτι. Για την σύνταξη αυτού του καταλόγου, η ιστοσελίδα μας σίγουρα θα σας δώσει άφθονες πηγές, καθώς υπάρχουν διαθέσιμες πολλές ενότητες για την άρτια πληροφόρηση σας και για τις πρώτες στιγμές στα Κύθηρα. Η Χώρα και το ενετικό Κάστρο της, η Αγία Πελαγία, το Καψάλι, ο Μυλοπόταμος και ο Αβλέμονας είναι οι περιοχές και τα αξιοθέατα που οπωσδήποτε πρέπει να δείτε στα Κύθηρα και που σίγουρα μπορούν να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες και να κερδίσουν τις καρδιές τους. Το νησί έχει πολλά χωριά, μπορεί να είναι μικρά σε μέγεθος, αλλά είναι παραδοσιακά, όμορφα και γραφικά, και σίγουρα θα είναι από τα καλύτερα χωριά που έχετε ποτέ επισκεφθεί.

Από που παίρνω πλοίο για Κύθηρα;

Για να πάρεις πλοίο για Κύθηρα, έχεις τις εξής επιλογές:

• Από τον Πειραιά, με την Seajets με το πλοίο AQUA JEWEL. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 6,5 ώρες και το εισιτήριο κοστίζει 44€ το άτομο με επιστροφή.
• Από τη Νεάπολη Λακωνίας, με την Triton Ferries με το πλοίο ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά και το εισιτήριο κοστίζει 12,50€ το άτομο.
• Από το Γύθειο, με την Seajets με το πλοίο AQUA JEWEL. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες και το εισιτήριο κοστίζει 15€ το άτομο.
• Από την Κίσσαμο Χανίων, με την Triton Ferries. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 4 ώρες και το εισιτήριο κοστίζει 25€ με επιστροφή το άτομο.

Μην αφήνετε την διασκέδαση που σας περιμένει και να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές, δείτε άμεσα τα δρομολόγια για Κύθηρα και κλείστε τα εισιτήρια σας για το νησί της Ουράνιας Αφροδίτης.

Compare listings

Compare