Διακοπές στα Κύθηρα

Κύθηρα Αρωνιάδικα

Τα Κύθηρα βρίσκονται ανάμεσα στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, διατηρώντας έτσι μια μοναδική ομορφιά, που θυμίζει στον επισκέπτη του νησιού αυτές τις δύο κύριες τοποθεσίες.

Ο ταξιδιωτικός οδηγός των Κυθήρων kithera.gr θέλει να αναδείξει με εντυπωσιακές παρουσιάσεις τα Κύθηρα, προσκαλώντας τους επισκέπτες της kithera.gr να οργανώσουν ένα ταξίδι στο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Δείτε όλα τα αξιοθέατα των Κυθήρων με αναλυτική παρουσίαση για όλα τα παραδοσιακά χωριά και οικισμούς, όλες τις παραλίες, τα φυσικά τοπία, εκκλησίες και μοναστήρια του νησιού. Στον Ξεναγό μια πρωτότυπη μοναδική παρουσίαση των Κυθήρων, ο θεατής θα απολαύσει μια αυτόματη περιήγηση στο νησί στις καλύτερες τοποθεσίες.
Η kithera.gr διαθέτει ευρετήριο των τοπικών προϊόντων όπως το περίφημο μέλι από θυμάρι, τα γνωστά πλέον παξιμάδια λαδιού, και το μοναδικό ελαιόλαδο. Επίσης ο επισκέπτης μας θα βρει εύκολα διαμονή στα Κύθηρα, όπως ξενοδοχεία, διαμερίσματα, σπίτια και οικονομικές προσφορές διαμονής, καθώς και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες με την τοπική κουζίνα, μπαρ, ουζερί.

Καλοκαιρινές διακοπές στα Κύθηρα
Η παραλία στο Καψάλη το γραφικό χωριό, με θέα τη βραχονησίδα Χύτρα και το Κρητικό πέλαγος.

Συμβουλές για τις διακοπές σας στα Κύθηρα. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικά τον Αύγουστο που ο αριθμός των επισκεπτών είναι αυξημένος, θα πρέπει να κλείσετε τη διαμονή σας πριν την αναχώρηση σας. Επιλέξτε από το κύριο μενού Διαμονή, και δείτε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και σπίτια. Αν σας αρέσει το κάμπινγκ, τότε το πευκόφυτο Δημοτικό Κάμπινγκ στο Καψάλη θα σας ανταμείψει. Μην ξεχάσετε να δείτε την σελίδα για τρέχουσες οικονομικές προσφορές διαμονής στα Κύθηρα.
Πρόσβαση στα Κύθηρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε εκεί, μπορείτε να επιλέξετε τα πλοία των Κυθήρων από το λιμάνι του Πειραιά, με αυτοκίνητο ή με λεωφορείο από τη Νάπολη, το Γύθειο και το Καστέλι Κρήτης. Δρομολόγια αεροπλάνων από την Aegean Air και την Sky Express.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται το Φεστιβάλ του Δήμου Κυθήρων με θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών, και τα περίφημα τοπικά πανηγύρια διοργανωμένα από συλλόγους του νησιού, που αποτελούν μια μοναδική μοναδική ευκαιρία των επισκεπτών να μάθουν περισσότερα για τους κατοίκους των Κυθήρων, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις να αγοράσουν τοπικά προϊόντα, όπως θυμαρίσιο μέλι, την περίφημη Φατουράδα, οι σεμπερβίβες το λουλούδι με κίτρινο λουλούδι που δεν μαραίνετε ποτέ, αλλά ζει για πάντα. Σας ευχόμαστε καλές διακοπές στα Κύθηρα!

Compare listings

Compare