Γνωρίστε τα Κύθηρα

GERAKARI-3 Κύθηρα

Τα Κύθηρα το πανέμορφο νησί του Ιονίου πελάγους σας περιμένει να απολαύσετε ήρεμες και ποιοτικές διακοπές. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψτε τα όμορφα παραδοσιακά χωριά και οικισμούς, να νιώσετε στιγμές χαλάρωσης στις υπέροχες παραλίες με τα γαλανά καθαρά νερά, να απολαύσετε την νόστιμη τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα, και φυσικά να ζήσετε την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του νησιού.
Εξερευνήστε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον με την πλούσια μεσογειακή βλάστηση, δείτε υπέροχες λαγκαδιές με τρεχούμενα νερά ανάμεσα από μεγάλα πλατάνια, περπατώντας σε σηματοδοτημένα μονοπάτια πεζοπορίας όπως η διαδρομή Μ41 στην φυσική τοποθεσία Μύλοι στο χωριό Μυλοπόταμος.

Μάθετε την ιστορία και τον πολιτισμό των Κυθήρων βλέποντας μουσεία και μνημεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Μάθετε για τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Κυθήρων. Διασκεδάστε μέχρι το πρωί, σε νυχτερινά μαγαζιά στις καλύτερες τοποθεσίες του νησιού, και απολαύστε την ανατολή του ηλίου πάνω από τη θάλασσα.
Στον τουριστικό οδηγό μας, έχουμε φροντίσει να βρείτε εύκολα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να σχεδιάσετε εύκολα το ταξίδι σας στα Κύθηρα, όπως όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια, ξενοδοχεία ή δωμάτια για την διαμονή σας, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και καφετέριες, καθώς και πού θα προμηθευτείτε τα τοπικά προϊόντα.
Αυτό το καλοκαίρι πάρτε την οικογένεια, την παρέα, ή ακόμη και μόνος σας και ελάτε στα Κύθηρα για ευχάριστες διακοπές!

Compare listings

Compare