Πως να έρθω στα Κύθηρα

Δρομολόγια πλοίων Κύθηρα

Επιτέλους έφτασε η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές, ώρα για το ταξίδι στα Κύθηρα το νησί της Ουράνιας Αφροδίτης και του αγνού Έρωτα. Αν έχετε αμφιβολίες με τι τρόπο θα θέλατε να ταξιδέψετε στο νησί, δηλαδή αν θα πάρετε το αυτοκίνητο σας ή όχι, αν θέλετε να ταξιδέψετε οδικός ή απευθείας με το πλοίο από τον Πειραιά, εδώ θα βρείτε όλες τις επιλογές, και τα διαθέσιμα δρομολόγια για τα Κύθηρα.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ταξιδέψετε οδικός με το αυτοκίνητο σας, θα διασχίσετε την Πελοπόννησο περνώντας ανάμεσα από υπέροχα φυσικά τοπία με κατάληξη την Νεάπολη, όπου από εκεί εκτελεί καθημερινά δρομολόγια για Κύθηρα το πλοίο Πορφυρούσα, η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1,5 ώρες. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε για προορισμό το Γύθειο όπου από εκεί εκτελεί δρομολόγια για Κύθηρα το πλοίο Aqua Jewel, η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2,5 ώρες.

Εάν θέλετε να έρθετε απευθείας από τον Πειραιά τότε ενημερωθείτε για τα δρομολόγια του Aqua Jewel για Κύθηρα, η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 6 ώρες. Επίσης ενημερωθείτε για τα δρομολόγια του Aqua Jewel από το Γύθειο, Αντικύθηρα και το Καστέλι της Κρήτης.

Υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λακωνίας που εκτελούν τακτικά δρομολόγια για την Νεάπολη και το Γύθειο, δείτε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για Κύθηρα.

Επίσης όσοι προτιμούν το αεροπλάνο εκτελούν δρομολόγια από τον αερολιμένα της Αθήνας οι εταιρείες Aegean Air και η Sky Express, δείτε δρομολόγια αεροπλάνων για Κύθηρα.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ενημερωμένα δρομολόγια για Κύθηρα

Compare listings

Compare