Δρομολόγια Πειραιάς Κύθηρα

AQUA JEWEL ΚΥΘΗΡΑ

Ταξίδεψε στα Κύθηρα και ανακαλύψτε ένα κρυμμένο παράδεισο που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, η πρόσβαση στο νησί της Ουράνιας Αφροδίτης γίνεται από το λιμάνι του Πειραιά με τακτικά δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα προς το κεντρικό λιμάνι του νησιού Διακόφτι.

Δρομολόγια AQUA JEWEL Πειραιάς Κύθηρα

Ταξίδεψε στα Κύθηρα από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο AQUA JEWEL που εκτελεί δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα, η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 6,30′ ώρες. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς Κύθηρα – Αντικύθηρα εξυπηρετείται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets με το πλοίο AQUA JEWEL.

Δρομολόγια Πειραιάς Κύθηρα – Αναχωρήσεις:
Τρίτη: 10:00′
Παρασκευή: 15:00′
Δείτε αναλυτικά ενημερωμένα Δρομολόγια Πειραιάς Κύθηρα πληροφορίες και online κράτηση εισιτηρίων.

Διάρκεια ταξιδιού: 6 ώρες και 30 λεπτά.

Τιμές:
Κανονικό: 22€
Μειωμένο: 9,50€ (παιδιά 5-10 ετών, φοιτητές, ΑΜΕΑ)
81€ ανά αυτοκίνητο φυσιολογικού μεγέθους (< 4,25μ)

Κράτηση εισιτηρίων:
Κύθηρα: Drakakis Tours: 27360 31160

Εναλλακτικά δρομολόγια:
Υπάρχουν δρομολόγια από Νεάπολη Λακωνίας προς Κύθηρα 6 φορές την εβδομάδα με διάρκεια ταξιδιού 1,15′ ώρες, και από Γύθειο Λακωνίας προς Κύθηρα 2 φορές την εβδομάδα με διάρκεια του ταξιδιού 2,30′ ώρες.

Χρήσιμες συμβουλές για το ταξίδι σας Πειραιάς – Κύθηρα:

Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων online, ειδικά αν ταξιδεύετε στην υψηλή τουριστική περίοδο. Φροντίστε να φτάσετε στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση του πλοίου. Εάν ταξιδεύετε με όχημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. άδεια οδήγησης, ασφαλιστήριο συμβόλαιο).

Compare listings

Compare