Σχετικά με την kithera.gr

Η Kithera.gr ~ Panorama είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τα Κύθηρα, και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα στην κατηγορία της. Προβάλλει αναλυτικά 21 χωριά, 33 παραλίες, 16 μνημεία, 8 φυσικές περιοχές, 6 μονοπάτια πεζοπορίας, συνολικά 84 τοποθεσίες του νησιού, όπου για κάθε τοποθεσία προβάλλονται από 8-12 φωτογραφίες, συνολικά 520 φωτογραφίες, από τις οποίες οι 82 είναι πανοραμικές, 464 Live οδικούς χάρτες, δεδομένα και κείμενα, μέσα από μια μοναδικά υψηλού επιπέδου σύγχρονη παρουσίαση.
Το πλούσιο υλικό της Kithera.gr ~ Panorama προβάλετε μέσα από ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον, απευθυνόμενο σε κοινό από όλες τις ηλικίες, με στόχο την σωστή γνωριμία του νησιού, δημιουργώντας την επιθυμία τους να επισκεφτούν σύντομα το νησί της Ουράνιας Αφροδίτης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους που επικοινωνούν μαζί μας, και για τα θετικά σχόλια που μας στέλνεται σχετικά με την Kithera.gr ~ Panorama.
Συνεχίζουμε με την υπόσχεση να αναβαθμίζουμε διαρκώς το επίπεδο της Kithera.gr ~ Panorama, και προσκαλώντας όλους αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσετε τα μαγευτικά Κύθηρα και τους φιλόξενους ανθρώπους τους!
Ευχόμαστε ολόψυχα ευχάριστες διακοπές στα Κύθηρα, το νησί της Ουράνια Αφροδίτης και του Αγνού Έρωτα!

Σχετικά με την www.kithera.gr

Compare listings

Compare