Ξενάγηση στα Κύθηρα

Ο τουριστικός οδηγός για τα Κύθηρα kithera.gr ~ Panorama πρωτοπορεί παρουσιάζοντας αποκλειστικά για τους επισκέπτες του τον Ξεναγό μια υψηλού επιπέδου μοναδική παρουσίαση του νησιού. Με ένα μόνο κλικ έχετε την δυνατότητα να δείτε τα πάντα στο νησί μόλις σε 7,10″, κάνοντας αυτόματα μια εντυπωσιακή βόλτα στις καλύτερες περιοχές.
Η περιήγηση στα κορυφαία Αξιοθέατα ξεκινάει με το πλοίο από τον Πειραιά να καταπλέει στο Διακόφτι το λιμάνι των Κυθήρων, και αμέσως αρχίζει μια συναρπαστική αυτόματη ξενάγηση σε όλο το νησί.
Θα δείτε παραδοσιακά χωριά όπως το ψαροχώρι Αβλέμονας, την πρωτεύουσα Χώρα με το μεγάλο ενετικό κάστρο και τα αρχοντικά σπίτια, το κοσμοπολίτικο Καψάλι με τους διπλούς κόλπους, το παραδοσιακό χωριό Μυλοπόταμος με τα τρεχούμενα νερά και τα αιωνόβια πλατάνια.
Ανακαλύψετε μερικές από τις καλύτερες παραλίες στα Κύθηρα όπως το Καλαδί σε σχήμα ωμέγα, την μικρή αλλά γραφική παραλία Χαλκός, το μαγευτικό Μελιδόνη με θέα στο Κρητικό πέλαγος.
Θα γνωρίσετε ποια μνημεία πρέπει να επισκεφτείτε κατά τη παραμονή σας στα Κύθηρα, όπως την υπέροχη Βυζαντινή πολιτεία της Παλαιόχωρας, τα ενετικά κάστρα της Χώρας, και του Μυλοπόταμου, το Κατούνι στο Λιβάδι την μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα στην Ελλάδα.
Θα εντοπίσετε φυσικές ομορφιές όπως η περιοχή Μύλοι στο Μυλοπόταμο με παραδοσιακούς νερόμυλους και καταρράκτες με λίμνες, την βραχονησίδα Χύτρα απέναντι από το Καψάλι που στο εσωτερικό της υπάρχει μαγευτική σπηλιά με γαλάζια φωσφορίζοντα νερά, όπου εκεί βρίσκουν καταφύγιο φώκιες.

Οι διαδρομές που παρουσιάζονται στην παραπάνω ξενάγηση Κυθήρων είναι ενδεικτικές, εξυπηρετούν εικαστικούς λόγους, και δεν αποτελούν απαραίτητα τις συνιστώμενες διαδρομές οδήγησης μεταξύ των τοποθεσιών του νησιού.
Η εφαρμογή Ξεναγός σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την kithera.gr ~ Panorama, είναι ιδανική για το περιβάλλον επιτραπέζιων υπολογιστών, laptops, και κινητών τηλεφώνων υψηλής ανάλυσης μόνο.
Γράψτε το σχόλιο σας για τον Ξεναγό Κυθήρων

Compare listings

Compare