Κύθηρα προορισμός για τον μήνα του μέλιτος

Φυσικές περιοχές Κυθήρων Γερακάρι

Εάν σχεδιάζετε ταξίδι του μέλιτος, τότε το καλύτερο είναι να σκεφθείτε ένα ταξίδι στα Κύθηρα το νησί της Ουράνιας Αφροδίτης και του αγνού Έρωτα. Το νησί είναι παράδεισος για τους νεόνυμφους, γιατί προσφέρει εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές, αληθινά υπέροχες παραλίες των Κυθήρων, όμορφα παραδοσιακά χωριά, και σημαντικά ιστορικά μνημεία. Εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο σίγουρα θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε μετά από τις υποχρεώσεις του γαμήλιου προγραμματισμού. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θα συναντήσετε πολυκοσμία, όπως στα περισσότερα τουριστικά μέρη. Θα κάνετε ρομαντικές βόλτες με άνεση και ηρεμία. Μην ξεχνάτε ότι ο Πάρις με την ωραία Ελένη επέλεξαν τα Κύθηρα για να ζήσουν τις πρώτες στιγμές του έρωτά τους!

Αυτό το νησί περιμένει να το ανακαλύψετε γιατί έχει τόσα πολλά να προσφέρει, θα εκπλαγείτε με αυτά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε εδώ. Όπως τα περισσότερα ελληνικά νησιά, τα Κύθηρα έχουν πολλά φυσικά και όμορφα αξιοθέατα. Οι παραλίες κόβουν την ανάσα και έχουν μαγευτικά νερά στα οποία θα θέλετε να κολυμπάτε συνέχεια. Μπορείτε να κάνετε ρομαντικές βόλτες στην παραλία της Φυρή άμμου, που έχει κοκκινοκαφέ άμμο και έχει κερδίσει βραβεία για τα κρυστάλλινα καθαρά νερά της.

Τα ιστορικά μνημεία είναι άφθονα. Μπορείτε να επισκεφθείτε ενετικά κάστρα, πέτρινα γεφύρια, τον μεγάλο φάρο στο Μουδάρι, μοναστήρια και σπάνιες βυζαντινές εκκλησίες. Κάστρα επίσης αφθονούν όπως η Παλαιόχωρα, το μεγάλο ενετικό κάστρο της Χώρας, και το κάστρο της Κάτω Χώρας Μυλοποτάμου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε μια περιήγηση στα καλύτερα αξιοθέατα, ώστε να εξερευνήσετε το νησί σύμφωνα με το πρόγραμμα σας. Εάν το επιθυμείτε μπορεί να σας συνοδεύει ένας ξεναγός που θα σας ξεναγήσει σε παραδοσιακά χωριά, στους καταρράκτες και τις σπηλιές. Είναι ένα πολύ όμορφο νησί για διακοπές, ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Αν σας αρέσει η πεζοπορία, ακολουθήστε το μονοπάτι από τη Χώρα προς το Καψάλι. Είναι περίπου τρία χιλιόμετρα και μπορείτε να απολαύσετε τη θέα που κόβει την ανάσα και αποτελεί μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές καταλυμάτων, που κυμαίνονται από φθηνά έως πολυτελή.

Δείτε αναλυτικό χάρτη για Κύθηρα με όλα τα αξιοθέατα, και χιλιομετρικές αποστάσεις που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εύκολα το ταξίδι σας.

Compare listings

Compare