Δραστηριότητες στα Κύθηρα

Θαλάσσια σπορ, Καταδύσεις, Μονοπάτια Πεζοπορίας!
Τα Κύθηρα διαθέτουν ένα υπέροχο και συνάμα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, που εντυπωσιάζει αμέσως όσους επισκέπτονται το νησί για πρώτη φορά.

Η πλούσια βλάστηση και τα άφθονα τρεχούμενα νερά, που πολλές φορές θυμίζουν ηπειρωτική περιοχή, μαζί με το αυθεντικό παραδοσιακό τοπίο, αποτελούν υπόσχεση για όσους αγαπούν το περπάτημα, και να ανακαλύπτουν τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης ακολουθώντας σηματοδοτημένα μονοπάτια πεζοπορίας.

Την καλοκαιρινή περίοδο οι δεκάδες παραλίες του νησιού, κάποιες μεγάλες και άλλες μικρές αποτελούν εγγύηση για αξέχαστες διακοπές. Αλλά ακόμη και εάν θέλετε κάτι παραπάνω από κολύμβηση, όπως να κάνετε με την οικογένειά σας μια ήρεμη βόλτα με θαλάσσιο ποδήλατο, ή να σκίσετε τα κύματα με τα σκι σας, εδώ θα βρείτε όλες τις υποδομές για τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ.

Οι βουνοκορφές των Κυθήρων βυθίζονται στη θάλασσα απαλά σχηματίζοντας όμορφες παραλίες, όπου σε μερικές περιπτώσεις οι απότομες βουνοπλαγιές δημιουργούν εντυπωσιακούς υποθαλάσσιους γεωλογικούς σχηματισμούς, υπέροχους ύφαλους γεμάτους ζωή και χρώματα, ή θαλάσσια σπήλαια μοναδικής ομορφιάς που περιμένουν τους οπαδούς των καταδύσεων να τα εξερευνήσουν.

Μονοπατια στα κυθηρα

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Όλα τα σηματοδοτημένα μονοπάτια στα Κύθηρα. ➼

Θαλασσια σπορ Κυθηρα

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Θαλάσσια ποδήλατα, κανό, καταδύσεις. ➼

Εκδρομες κυθηρα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μονοήμερες εκδρομές γύρω από το νησί. ➼

Αθλητισμός στα κύθηρα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητικές εγκαταστάσεις, Γυμναστήρια. ➼

Χρήσιμες συμβουλές για ευχάριστες διακοπές στα Κύθηρα.

Το πρώτο βήμα για να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τις καλοκαιρινές διακοπές σας, είναι να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων, ή για τα δρομολόγια λεωφορείων από Αθήνα για τα Κύθηρα, ανάλογα με ποιο μέσο θέλετε να ταξιδέψετε στο νησί της Αφροδίτης. Ειδικότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο φροντίστε έγκαιρα για την έκδοση των εισιτηρίων σας, εφόσον πάρετε το αυτοκίνητο μαζί σας, όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ημερομηνία αναχώρησης, και κράτησης του καταλύματος διαμονής σας. Σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή όποιο άλλο απαραίτητο πιστοποιητικό έγγραφο για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο ή στο αεροπλάνο. Ενημερωθείτε ποια είναι τα τρέχοντα μέτρα κατά της covid-19 για όσους ταξιδεύουν.
Δείτε την εβδομαδιαία πρόγνωση καιρού, ενημερωθείτε για τον καιρό στα Κύθηρα και άλλες σχετικές καιρικές προγνώσεις.

Compare listings

Compare