Αγορά στα Κύθηρα

Μάθετε για τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα, και που θα προμηθευτείτε το διάσημο μέλι Κυθήρων από θυμάρι, τα νόστιμα παξιμάδια λαδιού, τα λουλούδια σεμπρεβίβες που δεν μαραίνονται ποτέ.
Δείτε μερικά από τα ωραιότερα καταστήματα στο νησί, με είδη δώρων, αυθεντικά τοπικά προϊόντα, βιβλιοπωλεία, κοσμήματα, έργα τέχνης, και άλλα πολλά.
Τοπικό παζάρι στην πλατεία του Ποταμού, το καλοκαίρι και στο Λιβάδι, με φρέσκα προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.
Τηλεφωνικός κατάλογος με Υπηρεσίες του Δήμου Κυθήρων, Λιμεναρχεία, Νοσοκομείο, Φαρμακεία, τοπικές εφημερίδες, ραδιόφωνο, επαγγελματίες, σύλλογοι, ιδρύματα, και πολλά χρήσιμα τηλέφωνα.

Προιοντα κύθηρα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μέλι Κυθήρων από θυμάρι, τα νόστιμα παξιμάδια λαδιού, σεμπρεβίβες. ➼

Αγορά στα Κύθηρα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Είδη δώρων, Κοσμήματα, Έργα τέχνης, Βιβλία, Επαγγελματίες. ➼

Παζαρι κυθηρα

ΠΑΖΑΡΙ

Τοπικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς. ➼

Υπηρεσίες στα Κύθηρα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τηλεφωνικός κατάλογος, Δήμος Κυθήρων, Λιμεναρχεία, Αστυνομία, Νοσοκομείο, κλπ. ➼

Χρήσιμες συμβουλές για ευχάριστες διακοπές στα Κύθηρα.

Το πρώτο βήμα για να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τις καλοκαιρινές διακοπές σας, είναι να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων, ή για τα δρομολόγια λεωφορείων από Αθήνα για τα Κύθηρα, ανάλογα με ποιο μέσο θέλετε να ταξιδέψετε στο νησί της Αφροδίτης. Ειδικότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο φροντίστε έγκαιρα για την έκδοση των εισιτηρίων σας, εφόσον πάρετε το αυτοκίνητο μαζί σας, όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ημερομηνία αναχώρησης, και κράτησης του καταλύματος διαμονής σας. Σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή όποιο άλλο απαραίτητο πιστοποιητικό έγγραφο για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο ή στο αεροπλάνο. Ενημερωθείτε ποια είναι τα τρέχοντα μέτρα κατά της covid-19 για όσους ταξιδεύουν.

Compare listings

Compare