Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων

Ναυάγιο Αντικυθήρων, το χρονικό των ανακαλύψεων.
Η kithera.gr ~ Panorama ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής μας, καθώς και στο έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής και διεθνούς καινής γνώμης, δημιούργησε το 2014 την πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση για το Ναυάγιο των Αντικυθήρων, το σημαντικότερο υποβρύχιο αρχαιολογικό χώρο παγκοσμίως, με στόχο την περιεκτική ενημέρωση του κοινού, προβάλλοντας παράλληλα ποιοτικά τα Κύθηρα.
Μετά από έρευνα και μελέτη του υπάρχοντος υλικού, σχεδιάστηκε μια στοχοθετημένη εξιστόρηση, που να δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να βρει συγκεντρωμένο όλο το υλικό που χρειάζεται, ώστε εύκολα να κατανοήσει πλήρως τι ακριβώς συνέβη στο παρελθόν, και τι συμβαίνει σήμερα σε αυτήν την σημαντική έρευνα. Ο μεγάλος όγκος υλικού που συγκεντρώθηκε σε κείμενα και φωτογραφίες, αποδόθηκε χρονολογικά κατά περιόδους, καθώς επίσης και η δημιουργία όλων των αναγκαίων γραφιστικών και animations, με τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλό, ενδιαφέρον και προπαντός εύληπτο καθώς απευθύνετε κυρίως στο ευρύτερο κοινό.
Η παρουσίαση διάρκειας λίγων λεπτών, αφηγείται στον χρήστη την ιστορία του αρχαίου ναυαγίου, μεταφέροντας τον στο κλίμα του βυθού, δείχνοντας όλα τα σημαντικά ευρήματα από την στιγμή της ανακάλυψης του ναυαγίου, μέχρι τις σημερινές προσπάθειες με τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό.
Είναι προφανές ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και τα επόμενα καλοκαίρια, κατά συνέπεια το project Ναυάγιο Αντικυθήρων θα συνεχίζει να εμπλουτίζεται με τις μελλοντικές ανακαλύψεις, που σίγουρα θα φέρουν νέα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά στοιχεία για τον αρχαίο κόσμο.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης για την θερμή υποδοχή, και την μεγάλη προβολή από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αυτής της παραγωγής μας, με δεκάδες δημοσιεύματα για το Ναυάγιο των Αντικυθήρων, κάτι που το κατέστησε viral στα ηλεκτρονικά μέσα αλλά, και σαν video στο Youtube.

Η παρουσίαση Ναυάγιο Αντικυθήρων σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την kithera.gr ~ Panorama, είναι ιδανική για το περιβάλλον επιτραπέζιων υπολογιστών, laptops, και κινητών τηλεφώνων υψηλής ανάλυσης μόνο.
Γράψτε το σχόλιο σας για το Ναυάγιο Αντικυθήρων

Compare listings

Compare