Πολυχώρος Ζείδωρος

36.145659, 22.999488, Καψάλι
Πολυχώρος Ζείδωρος
36.145659, 22.999488, Καψάλι

Περιγραφή

Αίθουσα τέχνης & Πολυχώρος!
O Πολυχώρος Ζείδωρος βρίσκεται στο Καψάλι Κυθήρων και αποτελείται από ένα διατηρητέο βενετσιάνικο κτήριο, ένα αμφιθέατρο και ένα bistrot. Το θολωτό βενετσιάνικο κτίριο χρησιμεύει ως αίθουσα συνεδρίων και σεμιναρίων και μπορεί να φιλοξενήσει εβδομήντα άτομα σε δύο επίπεδα, παρέχοντας σύγχρονες οπτικοακουστικές υποδομές για εκδηλώσεις όπως ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια.

Η κυρίως αίθουσα στο ενετικό θολωτό κτήριο χρησιμεύει επίσης ως αίθουσα εικαστικών εκθέσεων και φιλοξενεί εκθέσεις κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Το αμφιθέατρο, το οποίο διαμορφώθηκε σε πρότυπα των αρχαίων ελληνικών θεάτρων, με εξαιρετική φυσική ακουστική, μπορεί να φιλοξενήσει ένα ακροατήριο τριακοσίων ατόμων. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από φυσικά υλικά, έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια ένας αγαπημένος προορισμός για συναυλίες, παραστάσεις και εκδηλώσεις διαφόρων φορέων του νησιού μας και έχει φιλοξενήσει διάσημους καλλιτέχνες.

Στη γκαλερί του πολυχώρου “Ζείδωρος” φιλοξενούνται κάθε χρόνο ξεχωριστές και ποικίλες εκθέσεις. Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία από γνωστούς και αξιόλογους καλλιτέχνες θα γεμίσουν με όμορφες εικόνες τις βραδιές σας. Ολοκληρώστε την πολιτιστική σας βόλτα απολαμβάνοντας ένα ελαφρύ δείπνο στο ατμοσφαιρικό bistrot.

  τηλ: 27360 38212   www.zeidoros.gr

Αποστάσεις
Λιμάνι: 35,4 χιλ.Αεροδρόμιο: 24,6 χιλ.
Χώρα:2,5 χιλ.Πλησιέστερη παραλία: 0
  • Τοποθεσία Καψάλι

Compare listings

Compare
ZEIDOROS Art
  • ZEIDOROS Art