Έξοδος στα Κύθηρα

Ανακαλύψτε την πεντανόστιμη τοπική κουζίνα, γνωρίστε τα εστιατόρια, τις παραδοσιακές ταβέρνες με τοπικές συνταγές, ψαροταβέρνες με θαλασσινά από τις θάλασσες του νησιού, ουζερί και μεζεδοπωλεία.
Δείτε μερικά από τα καλύτερα στέκια σε όλο το νησί για τον καφέ σας, το ποτό και νυχτερινή διασκέδαση στα Κύθηρα.
Μια εναλλακτική πρόταση για την νυχτερινή σας έξοδο, οι επιλεγμένες προβολές από την κινηματογραφική λέσχη Κυθήρων, και τον πολυχώρο Ζείδωρος.
Πολιτιστικές εκδηλώσεις από το Φεστιβάλ του Δήμου Κυθήρων, παραδοσιακά πανηγύρια, θέατρο, μουσικές συναυλίες, εικαστικά, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Καφετέριες κύθηρα

ΚΑΦΕ & BAR

Παραδοσιακά καφενεία, Καφετέριες, Bar ➼

Εστιατόρια στα Κυθηρα

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ταβέρνες, Εστιατόρια, Ουζερί, Παραδοσιακή κουζίνα ➼

Φεστιβάλ Δήμου Κυθήρων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δήμου Κυθήρων ➼

Κύθηρα

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Προτάσεις για την νυχτερινή σας έξοδο στα Κύθηρα ➼

Πολιτισμός στα Κυθηρα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κινηματογράφος, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Αίθουσες τέχνης ➼

Μουσεία Κύθηρα

ΜΟΥΣΕΙΑ

Αρχαιολογικό Μουσείο, Μουσείο Βυζαντινών εικόνων, Μουσείο Οικοσήμων ➼

Χρήσιμες συμβουλές για ευχάριστες διακοπές στα Κύθηρα.

Το πρώτο βήμα για να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τις καλοκαιρινές διακοπές σας, είναι να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων, ή για τα δρομολόγια λεωφορείων από Αθήνα για τα Κύθηρα, ανάλογα με ποιο μέσο θέλετε να ταξιδέψετε στο νησί της Αφροδίτης. Ειδικότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο φροντίστε έγκαιρα για την έκδοση των εισιτηρίων σας, εφόσον πάρετε το αυτοκίνητο μαζί σας, όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ημερομηνία αναχώρησης, και κράτησης του καταλύματος διαμονής σας. Σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή όποιο άλλο απαραίτητο πιστοποιητικό έγγραφο για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο ή στο αεροπλάνο. Ενημερωθείτε ποια είναι τα τρέχοντα μέτρα κατά της covid-19 για όσους ταξιδεύουν.

Compare listings

Compare