Δρομολόγια εισιτήρια για τα Κύθηρα

Ακτοπλοϊκώς με το πλοίο AQUA JEWEL με ανταπόκριση από το λιμάνι του Πειραιά, το Γύθειο Λακωνίας, το Καστέλι Κρήτης, και την Καλαμάτα. Επίσης εκτελεί καθημερινά δρομολόγια το πλοίο ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ από την Νεάπολη Λακωνίας.
Οδικώς μέσω Πελοποννήσου με το αυτοκίνητό σας, ή με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λακωνίας, με αφετηρία την Αθήνα και με προορισμό την Νεάπολη ή το Γύθειο.
Αεροπορικώς με δρομολόγια της AEGEAN από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και από την SKY Express από Αθήνα, και Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Άκτιο, Κέρκυρα, κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Δρομολόγια αεροπλάνων για κύθηρα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Δρομολόγια της AEGEAN AIR, και της SKY EXPRESS για Κύθηρα ➼

Δρομολόγια πλοίων για Κυθηρα

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΣ

Δρομολόγια και Εισιτήρια για το πλοίο AQUA JEWEL από Πειραιά, και το ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΣΑ από Νεάπολη ➼

Οδικώς για Κύθηρα

ΟΔΙΚΩΣ

Ταξιδέψτε με το αυτοκίνητό σας προς Γύθειο, Νεάπολη, και Κίσσαμο ➼

Δρομολόγια ΚΤΕΛ για Κύθρα

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Δρομολόγια από Αθήνα προς Κύθηρα με το ΚΤΕΛ Λακωνίας ➼

Χρήσιμες συμβουλές για ευχάριστες διακοπές στα Κύθηρα.

Το πρώτο βήμα για να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τις καλοκαιρινές διακοπές σας, είναι να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων, ή για τα δρομολόγια λεωφορείων από Αθήνα για τα Κύθηρα, ανάλογα με ποιο μέσο θέλετε να ταξιδέψετε στο νησί της Αφροδίτης. Ειδικότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο φροντίστε έγκαιρα για την έκδοση των εισιτηρίων σας, εφόσον πάρετε το αυτοκίνητο μαζί σας, όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ημερομηνία αναχώρησης, και κράτησης του καταλύματος διαμονής σας. Σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή όποιο άλλο απαραίτητο πιστοποιητικό έγγραφο για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο πλοίο ή στο αεροπλάνο. Ενημερωθείτε ποια είναι τα τρέχοντα μέτρα κατά της covid-19 για όσους ταξιδεύουν.

Compare listings

Compare