Θαλάσσια σπορ στα Κύθηρα

Διασκέδαση στις Θάλασσες των Κυθήρων

Στα Κύθηρα θα βρείτε μαγευτικές παραλίες που θα ικανοποιήσουν τα γούστα ακόμα και των ποιο απαιτητικών, σε μερικές από αυτές υπάρχουν υποδομές για θαλάσσια σπορ και παιχνίδια στα κύματα που γέννησαν την ουράνια Αφροδίτη!
Στο γραφικό Καψάλι που βρίσκετε στο νοτιότερο άκρο του νησιού θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Με ένα ποδήλατο θαλάσσης ή ένα κανό μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στο μαγευτικό κόλπο με θέα το μεγάλο ενετικό κάστρο, ακόμα οι φίλοι του windsefing θα απολαύσουν διαδρομές με θέα την μοναδική βραχονησίδα Χύτρα. Φυσικά οι λάτρεις του θαλάσσιου σκι θα βρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό από τον Παναγιώτη, ακόμη και οι αρχάριοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μαθήματα σκι, για της πρώτες τους βόλτες στα κύματα.
Επίσης θαλάσσια ποδήλατα και κανό θα βρείτε στης οργανωμένες παραλίες Κακή Λαγκάδα που είναι βραβευμένη με Γαλάζια σημαία και βρίσκετε στα βόρεια ανατολικά του νησιού, στη μικρή αλλά γραφική παραλία Μελιδόνι που βρίσκετε στα νότια δυτικά, στης μεγάλες παραλίες Παλαιόπολη και Κομπονάδα στα δυτικά, στην κοσμοπολίτικη Αγία Πελαγία και στη παραλία Φούρνοι που βρίσκονται στο βόρειο τμήμα των Κυθήρων.

PANAYOTIS ~~~ θαλάσσια σπορ

Καψάλι, Τηλ: 27360 31004, 27360 34393, Κιν: 6944 263757, email: panayoti@otenet.gr ~ Δείτε PANAYOTIS θαλάσσια σπορ

Καταδύσεις στα Κύθηρα

Καταδύσεις Κύθηρα

Ανακαλύψτε τον μαγικό βυθό των Κυθήρων!

Για όσους το έχουν δοκιμάσει για πρώτη φορά, γίνετε αμέσως εμπειρία ζωής και συνεχίζουν να το απολαμβάνουν με μεγαλύτερο πάθος για πάντα. Δεν είναι τυχαίο ένα άθλημα που αφορά μικρούς και μεγάλους να γίνετε ολοένα και ποιο δημοφιλές ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με ατελείωτες παραλίες και υπέροχο βυθό. Είναι πραγματικά δύσκολο να ειπωθεί με λόγια η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας που αισθάνεται κανείς από την αιώρηση μέσα στο νερό, που σε συνδυασμό με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του βυθού, και την ανακάλυψη μοναδικών τοπίων που σαγηνεύουν το μάτι και την ψυχή, καθιστούν την κατάδυση το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού.

Από το καλοκαίρι του 2013 στο γραφικό Καψάλι που βρίσκετε νότια στα Κύθηρα, ξεκίνησε την λειτουργία της η πρώτη σχολή καταδύσεων στο νησί, η Kythera Dive Center. Μόλις λίγα μέτρα απόσταση από το νερό, το καταφύγιο είναι αρματωμένο με σύγχρονο καταδυτικό εξοπλισμό, σε μια υπέροχη παραλία όπου δεν χρειάζεται καν να περπατήσεις, απλά πέφτεις μέσα σε τουρκουάζ νερά! Καλάμια για σκιά, ξύλινοι πάγκοι για την προετοιμασία και τα πόδια σου βρέχονται από τη θάλασσα.
Το Kythera Dive Center συνδυάζει την ομορφιά του γραφικού Καψαλιού με τα άψογα πρότυπα του μεγαλύτερου παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης αυτόνομης κατάδυσης PADI, τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου και πιστοποίησης του BUREAU VERITAS, την ασφάλεια της DAN, τις πρώτες βοήθειες του EFR και την περιβαλλοντική ευαισθησία του PROJECT AWARE.
Πρόκειται για ένα καινούριο κόσμο που χάρη στα ασφαλή πρότυπα της PADI, στο μεράκι, την απεριόριστη αγάπη για τη θάλασσα και στις πολύ ευνοϊκές κλιματολογικές και γεωγραφικές συνθήκες είναι προσβάσιμος με άνεση και ασφάλεια για όλους!

Επικοινωνία και πληροφορίες Γιώργος Λάμπογλου, στο 694 4314152, email: info@kytheradive.gr επίσης δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Kythera Dive Center

Compare listings

Compare