≡ Menu

Καλώς ήλθατε στα Κύθηρα

Καλώς ήλθατε στα Κύθηρα thumbnail
Μύλοι Κύθηρα

[quote style="1"]Κύθηρα το νησί της Ουράνιας Αφροδίτης και του αγνού έρωτα.[/quote]

[pullquote align="left"]Τα Κύθηρα βρίσκονται μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου, διατηρώντας μια μοναδική ομορφιά που θυμίζει στον επισκέπτη αυτές τις δύο σημαντικές και πανέμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας.[/pullquote]

Τουριστικός οδηγός.

Η ιστοσελίδα Kithera.gr έχει σαν σκοπό να αναδείξει με εντυπωσιακές παρουσιάσεις το νησί, προσκαλώντας τον επισκέπτη της να οργανώσει ένα ταξίδι στο όμορφο νησί.
Αναλύονται όλα τα Αξιοθέατα των Κυθήρων με πλήρη παρουσίαση σε διαδραστικό χάρτη, όπου προβάλλονται τα παραδοσιακά χωριά, οι καλύτερες παραλίες, τα φυσικά τοπία, οι εκκλησίες και τα μοναστήρια του νησιού. Στην παρουσίαση Ξενάγηση ο θεατής θα δει μια εντυπωσιακή περιήγηση στα καλύτερα σημεία στο νησί.

Η ιστοσελίδα μας έχει πλήρες ευρετήριο με υπηρεσίες και τοπικά προϊόντα. Ο χρήστης της kithera.gr θα βρει εύκολα διαμονή στα Κύθηρα, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια και οικονομικές προσφορές διαμονής, καθώς επίσης εστιατόρια με τοπική κουζίνα, παραδοσιακά καφενεία, ουζερί, και πού θα προμηθευτή τα γνωστά παξιμάδια λαδιού και το φημισμένο θυμαρίσιο μέλι Κυθήρων.

Χρήσιμες συμβουλές για της διακοπές σας στα Κύθηρα.

Φροντίστε την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικότερα τον Αύγουστο που ο αριθμός των επισκεπτών είναι αυξημένος, να έχετε κάνει κράτηση διαμονής πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Επιλέξτε από το κεντρικό μενού στην ενότητα διαμονή και δείτε ξενοδοχεία, δωμάτια και σπίτια. Εάν είστε λάτρης του κάμπινγκ, τότε το δημοτικό πευκόφυτο κάμπινγκ στο Καψάλη θα σας ανταμείψει. Μην παραλείψετε να δείτε την σελίδα για της τρέχουσες οικονομικές προσφορές για διαμονή στα Κύθηρα.

Πρόσβαση στο νησί.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε στο νησί, μπορείτε να επιλέξετε δρομολόγια πλοίων για τα Κύθηρα από το λιμάνι του Πειραιά, οδικώς με το αυτοκίνητό σας ή λεωφορείο από την Νεάπολη, το Γύθειο, και από το Καστέλι της Κρήτης. Δρομολόγια αεροπλάνου από την Ολυμπιακή αεροπορία. Δείτε Δρομολόγια για Κύθηρα.

Τοπική Συγκοινωνία.

Τα δρομολόγια του τοπικού λεωφορείου με διαδρομή από το Καψάλη στην Αγία Πελαγία καλύπτει όλο τον κεντρικό οδικό άξονα του νησιού, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση μετακίνησης.

Λαϊκή παράδοση.

Κάθε καλοκαίρι οργανώνονται μουσικές εκδηλώσεις και τοπικά πανηγύρια ή αλλιώς χοροί, που αποτελούν για τον επισκέπτη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους ανθρώπους του νησιού, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις να προμηθευτεί παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως μέλι από θυμάρι, τα διάσημα παξιμάδια λαδιού, φατουράδα από τσίπουρο, σεμπρεβίβες το λουλούδι με το κίτρινο άνθος που διατηρείτε για πάντα!

{ 2 comments… add one }
  • Mama mia 4 Φεβρουαρίου, 2012, 17:25

    Hello.
    Thats nice!

  • Λένα 3 Δεκεμβρίου, 2012, 15:44

    πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το νησί

Leave a Comment