Οινοποιείο Κυθήρων Στρατηγού

36.196947, 22.958514, Λιβάδι
Οινοποιείο Κυθήρων Στρατηγού
36.196947, 22.958514, Λιβάδι

Περιγραφή

Μοναδικές ποικιλίες κρασιών!

No 3 Λυρίτης. Οίνος λευκός επιτραπέζιος, με χρυσοκίτρινο χρώμα και μακρά επίγευση. Οι ιδανικές ποικιλίες του κέρινου, του ροδίτη και της πιτσιλαριάς αναδεικνύουν τα ξεχωριστά αρώματα του κέδρου και του αχλαδιού.

Νο 4 Λογάδες. Οίνος ερυθρός επιτραπέζιος, με βαθύ κόκκινο χρώμα. Μοναδικός συνδυασμός κοτσιφάλι αμύνεια αγιοργήτικου και τουκουμάκι.

Ροζέ Στρατηγού. Οίνος ροζέ επιτραπέζιος σε ροδακινί απόχρωσι και μακρά επίγευση. Οι ιδανικές νότες του αρικαρά αναδεικνύουν μέσα από τα φρουκτώδη αρώματα του, μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Νο 6 Αρικαράς. Οίνος ερυθρός επιτραπέζιος. Η πιο δημοφιλής και παραδοσιακή ποικιλία αμπελιού του νησιού των Κυθήρων, έρχεται να εκπλήξει με το δυναμισμό της.

Νο 7 Πετρολανός. Η θεά Αφροδίτη καταφθάνοντας στην αρχαία γη των Κυθήρων, έσπειρε τον πετρολανό. Αρώματα εσπεριδοειδών και κίτρου, αναδεικνύουν ένα αρωματικό πάνελ σπουδαίου οίνου.

Απολαύστε μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου Κυθήρων Ν. Στρατηγός, δοκιμάζοντας τοπικές ποικιλίες κρασιών, και επιλέγοντας τα αγαπημένα σας κρασιά για εσάς ή για δώρα στους φίλους σας.

Πρόσβαση στο οινοποιείο.
Από Βόρεια: Εάν έρχεστε από Αγία Πελαγία, Ποταμό, Αρωνιάδικα, μετά τα Δόκανα θα στρίψετε δεξιά προς Παναγία Μυρτιδιώτισσα – Μυλοπόταμο, και στη πρώτη διασταύρωση στρίβετε αριστερά προς Πιτσινιάνικα, και κατόπιν ο δρόμος σας οδηγεί στο Οινοποιείο Κυθήρων.
Από Νότια: Εάν έρχεστε από Καψάλι, Χώρα, στη διασταύρωση που βρίσκετε μέσα στο Λιβάδι θα στρίψετε αριστερά, και ο δρόμος θα σας οδηγήσει στο Οινοποιείο Κυθήρων.

Οινοποιείο Στρατηγού Κυθηρα

  τηλ: 27360 00370

Αποστάσεις
Λιμάνι: 25,2 χιλ.Αεροδρόμιο: 14,5 χιλ.
Χώρα: 7,9 χιλΠλησιέστερη παραλία: 9,6 χιλ
  • Τοποθεσία Λιβάδι

Παρόμοιες παρουσιάσεις

Compare listings

Compare
Stratigou winery
  • Stratigou winery