Πανοραμικές Φωτογραφίες από Κύθηρα

Δείτε φωτογραφίες flash από το νησί οργανωμένες στης ενότητες, τα Χωριά, Φύση, Μνημεία και Πανόραμα.

Πανοραμικές φωτογραφίες

Κύθηρα ή αλλιώς Τσιρίγο, το όμορφο νησί του Ιονίου πελάγους με τα όμορφα χωριά, της μοναδικά φυσικά τοπία, τα σημαντικά μνημεία, αποτελούν τα θέματα αυτής της παρουσίασης σε animation Flash στον τουριστικό οδηγό των Κυθήρων.

Φωτογραφικές ενότητες σε Flash.

Σε αυτήν την παρουσίαση τεχνολογίας Flash, έχουμε συγκεντρώσει υλικό από όλες της θεματικές ενότητες και το παρουσιάζουμε με μερικές από της καλύτερες φωτογραφίες για τα Κύθηρα.

Χωριά των Κυθήρων ο θεατής της Kithera.gr έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μερικά από τα ωραιότερα χωριά του νησιού, βλέποντας επιλεγμένες φωτογραφίες με φροντίδα στην αποκατάσταση του παραδοσιακού περιβάλλοντος.
Οι φυσικές ομορφιές του νησιού που εντυπωσιάζουν τους τουρίστες στης διακοπές τους το καλοκαίρι, αλλά επίσης και άλλες εποχές του χρόνου. Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη η πλούσια εναλλαγή του φυσικού τοπίου, η μεγάλη ποικιλία της χλωρίδας και οι φυσικές τοποθεσίες που θα δείτε στην φωτογραφική ενότητα Φύση.
Ένας τόπος με αναφορά από την εποχή του μύθου με την γέννηση της Αφροδίτης, αλλά και με πλούσια πολιτισμική παρουσία στην πάροδο του χρόνου, έχει να επιδείξει πλήθος από ιστορικά μνημεία.
Στην ενότητα Πανόραμα θα δείτε animation με ευρυγώνιες πανοραμικές φωτογραφίες.
Προσεχώς θα τεθεί σε λειτουργία και η ενότητα Αφιερώματα.

Αξιοθέατα στα Κύθηρα
Ανακαλύψτε το νησί βήμα-βήμα, δείτε φωτογραφίες με όλα τα αξιοθέατα!
» Αξιοθέατα, Φωτογραφίες Κυθήρων

Χάρτης Κυθήρων

Οδικός Χάρτης Κυθήρων

Δείτε μια εντυπωσιακή διαδραστική ξενάγηση στα Κύθηρα και κάντε τον γύρο του νησιού σε μια διαδρομή στα καλύτερα αξιοθέατα με ένα μόνο κλικ!.