Ξενάγηση στα Κύθηρα

Νερόμυλοι Μυλοπόταμος Κύθηρα

Ο γύρος του νησιού στα καλύτερα αξιοθέατα.

Για να δείτε την παρουσίαση θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το Flash Player

Ο τουριστικός οδηγός για τα Κύθηρα πρωτοπορεί παρουσιάζοντας αποκλειστικά για τους επισκέπτες του μια υψηλού επιπέδου μοναδική παρουσίαση του νησιού. Με ένα μόνο κλικ έχετε την δυνατότητα να δείτε τα πάντα στο νησί μόλις σε 7,10", κάνοντας αυτόματα μια εντυπωσιακή βόλτα στις καλύτερες περιοχές.

Η περιήγηση στα Αξιοθέατα ξεκινάει με το πλοίο από τον Πειραιά να καταπλέει στο Διακόφτι το λιμάνι των Κυθήρων, και αμέσως αρχίζει μια συναρπαστική ξενάγηση σε όλο το νησί. Θα δείτε παραδοσιακά χωριά όπως το ψαροχώρι Αβλέμονας, τη πρωτεύουσα Χώρα με το μεγάλο ενετικό κάστρο και τα αρχοντικά σπίτια, το κοσμοπολίτικο Καψάλι με τους διπλούς κόλπους, το παραδοσιακό χωριό Μυλοπόταμος με τα αιωνόβια πλατάνια.

Ανακαλύψετε της καλύτερες παραλίες στα Κύθηρα όπως την βραβευμένη με γαλάζια σημαία Φυρή άμμο για τα καθαρά νερά της, την Παλαιόπολη που είναι η μεγαλύτερη του νησιού, την μικρή αλλά γραφική παραλία Χαλκός. Θα γνωρίσετε ποια μνημεία πρέπει να επισκεφτείτε κατά τη παραμονή σας στα Κύθηρα, όπως την υπέροχη Βυζαντινή πολιτεία της Παλαιόχωρας, τα ενετικά κάστρα της Χώρας και του Μυλοπόταμου, το Κατούνι στο Λιβάδι την μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα στην Ελλάδα. Θα εντοπίσετε φυσικές ομορφιές όπως η περιοχή Μύλοι στο Μυλοπόταμο με παραδοσιακούς νερόμυλους και καταρράκτες με λίμνες, την βραχονησίδα Χύτρα απέναντι από το Καψάλη που στο εσωτερικό της υπάρχει μαγευτική σπηλιά με γαλάζια φωσφορίζοντα νερά, όπου εκεί βρίσκουν καταφύγιο φώκιες.

Θα χαρούμε να λάβουμε την γνώμη και τα σχόλια σας στο blog μας. Σας ευχόμαστε αξέχαστες διακοπές στα Κύθηρα!

Αξιοθέατα στα Κύθηρα
Ανακαλύψτε το νησί βήμα-βήμα, δείτε όλα τα αξιοθέατα και της παραλίες!
» Αξιοθέατα Κυθήρων

Χάρτης Κυθήρων

Οδικός Χάρτης Κυθήρων

Δείτε μια εντυπωσιακή διαδραστική ξενάγηση στα Κύθηρα και κάντε τον γύρο του νησιού σε μια διαδρομή στα καλύτερα αξιοθέατα με ένα μόνο κλικ!.