Παραλία Καλάμι

Παραλία για απαιτητικούς

Η παραλία Καλάμι βρίσκεται δυτικά στα Κύθηρα και αποτελεί μικρού μεγέθους παραλία. Αποτελείται από βότσαλο και λίγη αμμουδιά. Η πρόσβαση γίνεται από το παραδοσιακό χωριό Μυλοπόταμος, με κατεύθυνση προς το μοναστήρι της Παναγίας Ορφανής, μέσα από υπέροχη διαδρομή. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, στο μοναστήρι. Η παραλία την καλοκαιρινή περίοδο δεν διαθέτη βασική οργάνωση. Βρίσκεται στην κατάληξη απότομου και κρημνώδους φαραγγιού και απαιτείτε η κατάβαση από μονοπάτι, που για μερικούς είναι δύσκολο. Ο χρόνος πεζοπορίας από το μοναστήρι είναι περίπου 15 με 20 λεπτά. Προσελκύει περισσότερο νέες ηλικίες.

Μην παραλείψετε να δείτε μια μοναδική διαδραστική παρουσίαση με όλες της παραλίες στα Κύθηρα, επάνω σε μεγάλο και αναλυτικό χάρτη, καθώς και οδικούς χάρτες πρόσβασης για κάθε τοποθεσία ξεχωριστά.

Γενικές Πληροφορίες
Τοποθεσία: Καλάμι.
Μέγεθος: Μικρή.
Οργάνωση: Όχι.
Οδικό δίκτυο: Χωματόδρομος.
Χώρος στάθμευσης: Ναι.

Μπορείτε να γράψετε την γνώμη ή το σχόλιο σας σχετικά με της παραλίες στα Κύθηρα, ή να ενημερωθείτε για τα σχόλια άλλων.

Αξιοθέατα στα Κύθηρα
Ανακαλύψτε το νησί βήμα-βήμα, δείτε όλα τα αξιοθέατα και της παραλίες!
» Αξιοθέατα, Παραλίες Κυθήρων

Χάρτης Κυθήρων

Οδικός Χάρτης Κυθήρων

Δείτε μια εντυπωσιακή διαδραστική ξενάγηση στα Κύθηρα και κάντε τον γύρο του νησιού σε μια διαδρομή στα καλύτερα αξιοθέατα με ένα μόνο κλικ!.