Καταδύσεις στα Κύθηρα

Ανακαλύψτε τον μαγικό βυθό των Κυθήρων

Για όσους το έχουν δοκιμάσει για πρώτη φορά, γίνετε αμέσως εμπειρία ζωής και συνεχίζουν να το απολαμβάνουν με μεγαλύτερο πάθος για πάντα. Δεν είναι τυχαίο ένα άθλημα που αφορά μικρούς και μεγάλους να γίνετε ολοένα και ποιο δημοφιλές ιδιαίτερα σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με ατελείωτες παραλίες και υπέροχο βυθό. Είναι πραγματικά δύσκολο να ειπωθεί με λόγια η αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας που αισθάνεται κανείς από την αιώρηση μέσα στο νερό, που σε συνδυασμό με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του βυθού, και την ανακάλυψη μοναδικών τοπίων που σαγηνεύουν το μάτι και την ψυχή, καθιστούν την κατάδυση το κορυφαίο άθλημα του καλοκαιριού.

Από το καλοκαίρι του 2013 στο γραφικό Καψάλι που βρίσκετε νότια στα Κύθηρα, ξεκίνησε την λειτουργία της η πρώτη σχολή καταδύσεων στο νησί, η Kythera Dive Center. Μόλις λίγα μέτρα απόσταση από το νερό, το καταφύγιο είναι αρματωμένο με σύγχρονο καταδυτικό εξοπλισμό, σε μια υπέροχη παραλία όπου δεν χρειάζεται καν να περπατήσεις, απλά πέφτεις μέσα σε τουρκουάζ νερά! Καλάμια για σκιά, ξύλινοι πάγκοι για την προετοιμασία και τα πόδια σου βρέχονται από τη θάλασσα.
Το Kythera Dive Center συνδυάζει την ομορφιά του γραφικού Καψαλιού με τα άψογα πρότυπα του μεγαλύτερου παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης αυτόνομης κατάδυσης PADI, τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου και πιστοποίησης του BUREAU VERITAS, την ασφάλεια της DAN, τις πρώτες βοήθειες του EFR και την περιβαλλοντική ευαισθησία του PROJECT AWARE.
Πρόκειται για ένα καινούριο κόσμο που χάρη στα ασφαλή πρότυπα της PADI, στο μεράκι, την απεριόριστη αγάπη για τη θάλασσα και στις πολύ ευνοϊκές κλιματολογικές και γεωγραφικές συνθήκες είναι προσβάσιμος με άνεση και ασφάλεια για όλους!
Επικοινωνία και πληροφορίες κος. Γιώργος Λάμπογλου, στο 694 4314152, email: info@kytheradive.gr επίσης δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Kythera Dive Center

Αξιοθέατα στα Κύθηρα
Ανακαλύψτε το νησί βήμα-βήμα, δείτε όλα τα αξιοθέατα και της παραλίες!
» Αξιοθέατα Κυθήρων

Χάρτης Κυθήρων

Οδικός Χάρτης Κυθήρων

Δείτε μια εντυπωσιακή διαδραστική ξενάγηση στα Κύθηρα και κάντε τον γύρο του νησιού σε μια διαδρομή στα καλύτερα αξιοθέατα με ένα μόνο κλικ!.