Θαλάσσια σπορ στα Κύθηρα

Θαλάσσια σπορ

Διασκέδαση στης Θάλασσες των Κυθήρων

Στα Κύθηρα θα βρείτε μαγευτικές παραλίες που θα ικανοποιήσουν τα γούστα ακόμα και των ποιο απαιτητικών, σε μερικές από αυτές υπάρχουν υποδομές για θαλάσσια σπορ και παιχνίδια στα κύματα που γέννησαν την ουράνια Αφροδίτη!

Στο γραφικό Καψάλι που βρίσκετε στο νοτιότερο άκρο του νησιού θα βρείτε ότι χρειάζεστε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα. Με ένα ποδήλατο θαλάσσης ή ένα κανό μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στο μαγευτικό κόλπο με θέα το μεγάλο ενετικό κάστρο, ακόμα οι φίλοι του windsefing θα απολαύσουν διαδρομές με θέα την μοναδική βραχονησίδα Χύτρα. Φυσικά οι λάτρεις του θαλάσσιου σκι θα βρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό από τον Παναγιώτη, ακόμη και οι αρχάριοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μαθήματα σκι, για της πρώτες τους βόλτες στα κύματα.

Επίσης θαλάσσια ποδήλατα και κανό θα βρείτε στης οργανωμένες παραλίες Κακή Λαγκάδα που είναι βραβευμένη με Γαλάζια σημαία και βρίσκετε στα βόρεια ανατολικά του νησιού, στη μικρή αλλά γραφική παραλία Μελιδόνι που βρίσκετε στα νότια δυτικά, στης μεγάλες παραλίες Παλαιόπολη και Κομπονάδα στα δυτικά, στην κοσμοπολίτικη Αγία Πελαγία και στη παραλία Φούρνοι που βρίσκονται στο βόρειο τμήμα των Κυθήρων.

panayiotis Panayiotis Θαλάσσια Σπορ

Καψάλι
Τηλ: 27360 31004, 27360 34393, Κιν: 6944 263757
email: panayoti@otenet.gr

Thumb

Αξιοθέατα στα Κύθηρα
Ανακαλύψτε το νησί βήμα-βήμα, δείτε όλα τα αξιοθέατα και της παραλίες!
» Αξιοθέατα Κυθήρων

Χάρτης Κυθήρων

Οδικός και Τουριστικός Χάρτης Κυθήρων

Δείτε μια εντυπωσιακή διαδραστική ξενάγηση στα Κύθηρα και κάντε τον γύρο του νησιού σε μια διαδρομή στα καλύτερα αξιοθέατα με ένα μόνο κλικ!.